Mantelzorger, meld je aan voor de mantelzorgwaardering!

Wij waarderen wat je doet. Als gebaar kun je daarom een Hartje Gemert-bon ter waarde van 60 euro aanvragen. Voor jonge mantelzorgers tot 18 jaar ligt er een bioscoopbon van 25 euro klaar. Aanvragen kan vanaf 1 september!

Het Steunpunt Mantelzorg van Zorg Collectief Gemert organiseert ook dit jaar de waardering. Om hiervoor in aanmerking te komen kun je jezelf aanmelden en registreren als mantelzorger. Ben je al als mantelzorger geregistreerd? Dan neemt het Steunpunt Mantelzorg persoonlijk contact met je op via de mail of per post.
De aanvraag- en registratieformulieren kun je:

Lever de aanvraag uiterlijk 31 oktober 2023 in bij Zorg Collectief Gemert.

Dag van de Mantelzorger

Zet alvast in je agenda: 10 november is de landelijke dag van de mantelzorger. Rond die datum organiseert Zorg Collectief Gemert in samenwerking met de dorpsondersteuners per kern een gezellige middag of avond voor mantelzorgers. Dan is de uitreiking van de Hartje Gemert-bonnen en ontmoet je andere mantelzorgers. Als je niet bij de speciale avond aanwezig bent, kun je de cadeaubon ophalen tussen 14 november en eind december 2023 bij Zorgcollectief Gemert aan het Hof van Nazareth 53.

Meer info

Heb je nog vragen over de mantelzorgwaardering of over de mogelijkheden van ondersteuning? Neem dan contact op met het Steunpunt Mantelzorg Gemert-Bakel. De balie van het Steunpunt Mantelzorg is gevestigd aan: Hof van Nazareth 53, 5421 EC in Gemert

Het steunpunt is op dinsdag en donderdag geopend van 10.00 uur tot 12.00 uur. Als het steunpunt gesloten is, hangt buiten bij de ingang een brievenbus waar de formulieren in gedeponeerd kunnen worden.

Van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 12.00 uur is het steunpunt ook telefonisch bereikbaar via: 0492-347458. Of mail je vraag naar: info@zorgcollectiefgemert.nl en meld bij het onderwerp: mantelzorgondersteuning.

Gemeente Gemert-Bakel

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 3, 4 en 5 september 19:30 uur.

Advertenties