Mari en Petra uit Gemert gelukkige winnaars

Een bijzonder moment op de avond van eerste paasdag, 31 maart, voor Mari en Petra uit Gemert. Winston Gerschtanowitz van de Postcode Loterij Miljoenenjacht verrast hen met 99.000 euro.

Winston loopt in het donker naar het huis van de thuiswinnaar. Zijn komst naar Gemert is niet onopgemerkt gebleven. Onderweg wordt hij door enthousiaste buurtgenoten toegejuicht. Door het raam ziet Winston zichzelf op de televisie. Dat is alvast een goed teken. Hij belt aan het korte tijd later gaat de deur open: “Kom binnen jongen” zegt thuiswinnaar Mari vrolijk.

Winston neemt op de bank plaats naast Mari en zijn vrouw Petra. Dan reikt Winston de cheque van 99.000 euro uit aan Mari en zijn vrouw. Op de vraag wat ze met het gewonnen bedrag gaan doen, zeggen ze dat ze dat nog niet precies weten. Wel wil hun zoon graag een weekendje weg met Mari, Petra en de kleinkinderen.

Ook de buren winnen. Iedereen die met postcode 5421LJ (Watermolen) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. Zij winnen bedragen variërend van 4.125 euro tot 8.250 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Heel Gemert Danst 12 april 20:00 uur.

Historische optocht 21 april 14:00 uur.

Advertenties