Meld je aan voor ‘Kijk in de wijk’ Gemert-Noord!

Op dinsdagavond 5 september van 18.30 tot 20.00 uur vindt ‘Kijk in de Wijk’ plaats in Gemert-Noord, in de wijk Molenbroek. Wil je onderwerpen aandragen? Stuur een mail naar: gemeente@gemert-bakel.nl.

Samen met inwoners lopen wijkbeheerders langs aangedragen locaties en gaan met jou in gesprek. Onderwerpen kunnen variëren van een plein aantrekkelijker maken, tot gedachten over verkeer, groen en spelen. Wat kan beter? Wat gaat juist goed? Samen zorgen we voor verbetering! Let op; het gaat deze avond niet om individuele wensen, maar om onderwerpen die de (hele) wijk aangaan.

De route van deze avond is afhankelijk van de aangedragen onderwerpen en locaties. De definitieve route wordt na 29 augustus geplaatst op onze website en per mail gecommuniceerd aan de onderwerp-aandragers. Ook als je geen onderwerp hebt aangemeld, mag je meelopen.

Aanmelden

Onderwerpen met bijbehorende locaties voor ‘Kijk in de Wijk’ van 5 september kunnen tot uiterlijk zondag 27 augustus worden doorgegeven via: gemeente@gemert-bakel.nl. Liever bellen? We zijn op de gebruikelijke openingstijden bereikbaar via (0492) 378500.

Voor actuele informatie over ‘Kijk in de wijk’ kun je terecht op: www.gemert-bakel.nl/kijk-in-de-wijk.

Wanneer zijn we bij jou in de wijk?

De volgende ‘Kijk in de wijk’ is gepland voor 2023:

  • dinsdag 12 september Bakel, de wijk gelegen tussen Helmondsestraat en Schoolstraat-Auerschootseweg

In 2024 vinden edities van ‘Kijk in de Wijk’ plaats in De Mortel, De Rips, Elsendorp, Handel en Milheeze.

Onderwerpen aanleveren voor Kijk in de Wijk Bakel, de wijk tussen Helmondsestraat en Schoolstraat-Auerschootseweg? Dat kan, ook ná 27 augustus. Vermeld het onderwerp en de locatie. 

Gemeente Gemert-Bakel

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Heel Gemert Danst 12 april 20:00 uur.

Historische optocht 21 april 14:00 uur.

Advertenties