MKB Toegankelijke Route Gemert-Bakel

Wat zijn de meest toegankelijke plekken van de gemeente Gemert-Bakel voor mensen met een beperking? Dit wordt – in samenwerking met Ongehinderd – in kaart gebracht. Deze locaties worden gepresenteerd in een MKB Toegankelijke route die via de Ongehinderd app kosteloos te downloaden en te bezoeken is op www.ongehinderd.nl

Ongehinderd is een maatschappelijk gedreven onderneming die zich inzet voor een toegankelijker Nederland.

Winkels, restaurants, maar ook culturele en toeristische attracties en de openbare ruimte worden getoetst op toegankelijkheid voor mensen met verschillende soorten beperkingen. De routes worden door het hele land ontwikkeld waardoor één landelijk overzicht ontstaat van alle toegankelijke ondernemers. Inwoners maar ook bezoekers of toeristen met een beperking kunnen zo snel en makkelijk toegankelijke plekken vinden. De ondernemers ontvangen ook praktische tips en advies om de toegankelijkheid nóg verder te verbeteren.

In gemeente Gemert Bakel werken we samen met Ongehinderd,  BIZ en centrum-management om het centrum van Gemert voor iedereen goed vindbaar en zo toegankelijk mogelijk te maken.

Meld je onderneming aan!

Ben jij ondernemer en wil jij vindbaar en toegankelijk zijn voor 15% van alle consumenten? Meld je dan aan bij de route en de app en website. Dankzij subsidie van de gemeente en MKB-Nederland zijn er geen aansluitkosten voor jou als ondernemer.

Heb je een beperking? Help mee!

Ben jij ervaringsdeskundige en wil je helpen met de ontwikkeling van de route? Meld je dan aan in de Ongehinderd app of op de website als Ambassadeur. Na aanmelding kun je locaties aanbevelen. Je deelt hierbij je persoonlijke ervaringen. De locaties worden vervolgens benaderd om mee te doen aan de MKB Toegankelijke Route. Je spaart hiermee punten voor tegoed om te gaan shoppen of voor een hapje of drankje.

Pro Ambassadeur
Vind je het leuk om voor Ongehinderd op pad te gaan en met ondernemers in gesprek te gaan over de kansen van een toegankelijke zaak, de voordelen van de route en de app, maar ook over eventuele verbeterpunten? Meld je dan aan als Pro Ambassadeur. Hier geldt een vergoeding voor van €15.- per ondernemer die jij aansluit. Je kiest je eigen tijden en de vergoedingen kun je ook ontvangen als je al een uitkering ontvangt.

Enthousiast geworden? Mail dan naar info@ongehinderd.nl om je aan te melden als Pro Ambassadeur

Meer informatie

Lees meer op de website van Ongehinderd: www.ongehinderd.nl/municipality/151/Gemert-Bakel.
Heb je hierover vragen? Neem dan contact op met Ongehinderd via telefoonnummer 040-7803333 en/of e-mail naar info@ongehinderd.nl

Gemeente Gemert-Bakel

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 3, 4 en 5 september 19:30 uur.

Advertenties