Mooie resultaten in Erp van het Talent BMX Team

In Erp is zondag 1 oktober onder ideale weersomstandigheden de vijfde wedstrijd om het BMX Afdelingskampioenschap Zuid (BZC) verreden. De organiserende club was FCC Wheels waarvan ook de leden van het Talent BMX Team lid zijn.

Bij deze wedstrijd waren zeven deelnemers vertegenwoordigd van het team uit Handel waaronder ook de 10-jarige Dex van Brussel uit Handel die zijn debuut maakte.

De deelnemers waren Dex van Brussel (Boys 10 jaar), Julie van den Ham uit Venlo (Girls 11/12 jaar), Sam Meijer uit Boekel (Boys 12 jaar), Jur van Brussel uit Handel (Boys 13 jaar), Sven Pennings uit Veghel (Boys 14 jaar), Finn van Brussel uit Handel (Boys 16 jaar) en Pieter van Lankveld uit Boekel (Men 17+).

Maar liefst twee eerste plaatsen werden behaald door Sven Pennings en Finn van Brussel. Ook werd er twee keer een tweede plaats gescoord door Sam Meijer en Jur van Brussel. Julie van den Ham werd derde en Pieter van Lankveld vierde. Het debuut van Dex van Brussel resulteerde in een toch mooie zesde plaats in de B-finale.

In de open klassen, waaraan vijf leden deelnamen, werd goed gereden. Hierin bereikten Sven Pennings en Jur van Brussel in de grote finale een mooie tweede plaats, een derde plaats werd behaald door Pieter van Lankveld. Sam Meijer en Finn van Brussel eindigden hierin op plaats vier.

De volgende wedstrijd in het fietscrossprogramma is de achtste en tevens laatste wedstrijd in de Nederlandse Topcompetitie. Deze wedstijd is op zondag 8 oktober in Dedemsvaart en wordt georganiseerd door Fietscrossclub “De Vaart”.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Heel Gemert Danst 12 april 20:00 uur.

Historische optocht 21 april 14:00 uur.

Advertenties