Natuurwerkdag Gemert-Bakel

Iedereen die zin heeft om samen met enthousiaste natuurliefhebbers van Stichting Ons Landschap Gemert-Bakel het mooiste stukje van Gemert op te knappen zodat nog meer dieren en planten kunnen groeien en genieten volgend voorjaar is op zaterdag 4 november welkom bij het Karrenspoor. Daar kan in de buitenlucht gesnoeid, gezaaid, geplant, geharkt, gestapeld en getimmerd worden.

Er wordt gewerkt tussen 09.00 en 15.00 uur en Stichting Ons Landschap Gemert-Bakel zorgt voor een lunch, wat te drinken en de gereedschappen. Mensen kunnen de hele dag deelnemen maar het is natuurlijk ook mogelijk om eerder te stoppen of juist later aan te sluiten. Kinderen zijn, met begeleiding, ook welkom.

Tussen De Kampen en De Pandelaar ligt, bij het Boerenbondsmuseum, een prachtige zandweg, een karrenspoor omgeven door verschillende kleine landschapselementen – en dat vraagt onderhoud.

Er wordt verzameld bij de ingang van het Karrenspoor aan De Kampen in Gemert. Stichting Ons Landschap Gemert-Bakel vraagt iedereen zo veel mogelijk te voet of met de fiets naar de natuurwerkdag te komen. Er is voldoende ruimte om je fiets veilig te stallen. Auto’s kunnen geparkeerd worden op de parkeerplaats van het Boerenbondsmuseum. Aanmelden kan tot uiterlijk 2 november bij Onslandschap@gmail.com of via de website van Natuurwerkdag: www.natuurwerkdag.nl/klussen/op-pad-bij-het-karrespoor-gemert

Bron: Gemerts Nieuwsblad

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Heel Gemert Danst 12 april 20:00 uur.

Historische optocht 21 april 14:00 uur.

Advertenties