Nog enkele deelnemers gezocht voor Opfriscursus Verkeer

De plaatselijk afdeling van Veilig Verkeer Nederland is voornemens om in maart voor de vijfentwintigste keer een Opfriscursus Verkeer voor 55-plussers te organiseren. Er zijn op dit moment al heel wat aanmeldingen, maar om de cursus daadwerkelijk door te laten gaan, zijn nog enkele nieuwe deelnemers nodig.

Mensen die al enige tijd overwegen om aan de succesvolle Opfriscursus Verkeer deel te nemen hebben nu hun kans. Er zijn bijna duizend personen voorgegaan en iedereen is steeds enthousiast over de cursus. De cursus wordt weer gegeven in cultuurcentrum De Eendracht in Gemert. Er zijn drie ochtenden theorieles op de donderdagen van 29 februari, 7 maart en 14 maart. De afsluitende rijvaardigheid rit wordt op 21 maart afgelegd.

Bij interesse of de vraag naar meer gegevens over de cursus kan een mailtje gestuurd worden naar de secretaris van de VVN afdeling, Theo van Gerven, via t.vangerven@upmail.nl. Bellen mag ook naar 0657253736.

Als de cursus nu niet uitkomt of alsnog snel vol zit, kan worden uitgeweken naar de volgende opfriscursus die in november plaatsvindt. Dan wordt de theorie op de dinsdagmiddagen gegeven.

Bron: Gemerts Nieuwsblad

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 4 juni 19:30 uur.

Commissievergadering 18,19 en 20 juni 19:30 uur.

Advertenties