Opnieuw aanslag op woning

Weer heeft er een aanslag plaatsgevonden op een woning in Gemert. In de nacht van dinsdag 2 op woensdag 3 januari rond 00;05  uur vond er een explosie plaats bij een woning aan de Pater Dr Loffeldstraat. Twee woningen liepen schade op door de explosie.

De bewoners van de woning, het gezin van zanger Ivo van Rossum, waren op het moment van de aanslag niet thuis. Op camerabeelden is te zien dat een man met een bivakmuts op aan komt lopen, iets bij de woning neerlegt en hard weg rent. Kort daarna volgt een tweetal explosies.

Het explosief was waarschijnlijk gevuld met metalen kogels; de inslagen ervan zijn duidelijk te zien in de voordeur en het afdak erboven.

De politie heeft  de straat tijdelijke afgezet en de forensische opsporing van de politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan Er raakte niemand gewond bij de explosie.

Dit is de tweede keer in korte tijd dat een aanslag wordt gepleegd op een woning in Gemert. Op tweede kerstdag was een woning aan de Lodderdijk aan de beurt. Het is intriest dat dergelijke criminelen in onze gemeente rondlopen.

Bron: 112nieuwsonline

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 4 juni 19:30 uur.

Commissievergadering 18,19 en 20 juni 19:30 uur.

Advertenties