Oud-wethouder Roël Hoppezak directeur Innovatiehuis

Roël Hoppezak (54) volgt Peter de Witte op als directeur-bestuurder van Stichting Innovatiehuis De Peel. Hij treedt per 15 september aan. De in Gemert woonachtige Hoppezak heeft veel ervaring in het bedrijfsleven, de overheid én het onderwijs.

Innovatiehuis de Peel, een publiek-private samenwerking van de zes Peelgemeenten, het Waterschap Aa en Maas en het georganiseerd bedrijfsleven VNO-NCW, is een onafhankelijke netwerkorganisatie.

Roël Hoppezak heeft afgelopen zes jaar als zelfstandig ondernemer geopereerd in de Peelregio. In de periode 2010 – 2017 is de heer Hoppezak wethouder geweest in de gemeente Gemert-Bakel. Ook is hij voorzitter geweest van het dagelijks bestuur van de Stichting Peelnetwerk, een voorloper van het Innovatiehuis.

De heer Hoppezak neemt het stokje over van de heer Peter de Witte. Nu de nieuwe Samenwerkingsovereenkomst 2023 – 2027 van kracht is breekt een nieuwe fase aan. De Raad van Toezicht is blij dat hiervoor in de persoon van Roël Hoppezak wederom een enthousiaste en ondernemende kartrekker is gevonden.

Bron: website Innovatiehuis De Peel

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 3, 4 en 5 september 19:30 uur.

Advertenties