Overwinning voor Julie van den Ham in België

Julie van den Ham uit Venlo, Sam Meijer uit Boekel en de gebroeders Finn en Jur van Brussel uit Handel van het Talent BMX Team uit Handel hadden met toestemming van de KNWU ingeschreven op zondag 5 mei voor de derde wedstrijd in de Flanders BMX series in Peer (België). Deze inschrijving was mogelijk omdat er op deze dag in Nederland geen wedstrijd georganiseerd werd waaraan men kon deelnemen.

Als eerste van het team was Julie van den Ham (Girls 11/12 jaar) aan de beurt. Zij liet in de grote finale de concurrentie achter zich en kwam met een ruime voorsprong op nummer twee als eerste over de streep. Geweldige prestatie van deze BMX-ster uit Venlo.

Sam Meijer uit Boekel was ingeschreven in de klasse Boys 13 jaar. Sam scoorde in de grote finale een prachtige derde plaats. Jur van Brussel uit Handel, uitkomend in de klasse Boys 14 jaar, ging naar de B-finale waarin hij een derde plaats behaalde. De 16-jarige Finn van Brussel, eveneens uit Handel, moest het opnemen tegen BMX’ers van 17 jaar en ouder en haalde in de B-finale een zesde plek. De volgende wedstrijd is het wereldkampioenschap van 15 tot en met 19 mei in Rock Hill in Amerika. Sam Meijer en Pieter van Lankveld, beiden uit Boekel en Bas Verhagen uit St. Oedenrode proberen in deze belangrijke BMX wedstrijd  een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Wij wensen hen  heel veel succes toe.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Heel Gemert Danst 12 april 20:00 uur.

Historische optocht 21 april 14:00 uur.

Advertenties