Presentatie Dorpsvisie+, Bakel in 2040

Op dinsdag 28 november presenteren DSVB, OVB en ZLTO in ’t Viltje de Dorpsvisie+. Waar bouwen we huizen en voor wie? Hoe zorgen we dat we voor elkaar kunnen blijven zorgen? En wat doen we met het sportpark? Allemaal vragen die voorbij komen in Dorpsvisie+, Bakel in 2040.

‘Waaraan moet Bakel voldoen om in 2040 ruimte te bieden om er veilig op te groeien en gezond oud te worden?’ Die vraag hebben De Stem Van Bakel (DSVB), Ondernemersvereniging Bakel (OVB) en ZLTO gesteld aan inwoners van Bakel, verenigingen en andere belanghebbende partijen tijdens een aantal opeenvolgende informatieavonden.
Tijdens de laatste van de openbare informatieavonden, op 20 juni, werd een concept gepresenteerd van de daaruit voortvloeiende Dorpsvisie+, Bakel in 2040.

Alle opgehaalde informatie is inmiddels verwerkt in een definitief concept van die visie. DSVB, OVB en ZLTO presenteren die visie tijdens een openbare bijeenkomst op dinsdag 28 november. Iedereen is vanaf 19.30 uur welkom ’t Viltje, Dorpsstraat 22 te Bakel. De presentatie begint om 20.00 uur. Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld en kan via secretaris@destemvanbakel.nl

Bron: Gemerts Nieuwsblad

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 3, 4 en 5 september 19:30 uur.

Advertenties