Presentatie Talent BMX Team uit Handel

Op zaterdag 24 februari vond de presentatie plaats van het Talent BMX Team uit Handel. Het team bestaat in 2024 uit acht actieve rijders(-sters) met als teamleider Harm van Brussel.  Het nieuwe lid dat in het komende seizoen ook deel uitmaakt van het team is Isa van der Velden uit Ospel. Isa is regerend Nederlands kampioene bij de Girls 14 jaar, een titel die zij vorig jaar veroverde in Venlo. Eerder werd zij in 2016 al eens Europees en Nederlands kampioene bij de Girls 7 jaar.

Na een woordje van Harm werden de fietsen, kleding, helmen, handschoenen etc. uitgereikt aan de leden zodat zij ook dit jaar weer in een fantastische outfit aan de start verschijnen. Iedereen was ook nu weer vol lof over de keuze die hiervoor gemaakt was. Dit alles zou niet kunnen plaatsvinden zonder de steun die het team van de sponsors ondervindt. Wij bedanken onze sponsors bij dezen hiervoor heel  hartelijk.

Na afloop van de presentatie vertrok het gezelschap richting fietscrossbaan in Geldermalsen om een en ander af te stellen en te testen. Daar kon ook getraind worden als voorbereiding op het nieuwe fietscrossseizoen. Op 17 maart vindt in Barendrecht de eerste wedstrijd in Nederland plaats. Het betreft dan het Nederlands Kampioenschap voor clubs. Een wedstrijd die voor de rijders ook meetelt als kwalificatie voor het Nederlandse, Europese en Wereldkampioenschap 2024.

’s Avonds vond in Handel het teamfeest plaats waar rijders, ouders, kinderen en sponsors aanwezig waren, die er met z’n allen een heel gezellig feest van gemaakt hadden, en waar ook de drankjes en hapjes zeker niet ontbraken.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Heel Gemert Danst 12 april 20:00 uur.

Historische optocht 21 april 14:00 uur.

Advertenties