Pro Golf Tour 2023 – Dutch Swing

Golfbaan Stippelberg, trotse winnaar van de internationale ‘Development of the Year Award 2011’ heeft Noord Brabant met dit toernooi zowel nationaal als internationaal op de kaart gezet: Van donderdag 17 tot en met zaterdag 19 augustus werd de eerste wedstrijd van de Dutch Swing, het Stippelberg Open, gehouden op Golfbaan Stippelberg. Maar liefst 156 topgolfers uit binnen- en buitenland speelden zowel donderdag als vrijdag 18 holes. Alleen de beste 50 spelers startten op de laatste dag. 

Aan het Stippelberg Open namen zowel golfprofessionals als amateurs deel. Een van de regionale deelnemers die zich kwalificeerde voor deelname aan het Stippelberg Open is oud-Stippelberg-lid Lars Keunen uit Deurne. Hij won onlangs het Tenerife Open. De Astense  Nikita van Waesberghe, de Helmondse Melvin Muller en Hidde van Parlevliet uit Rosmalen, alle drie lid van Golfbaan Stippelberg kregen een ‘wildcard’voor deelname.

Omroep Centraal TV was op zaterdag aanwezig en heeft opnamen gemaakt en enkele personen geïnterviewd. Deze opnamen zullen te zijner tijd te zien zijn op onze website en via YouTube. Een van de geïnterviewden was toernooidirecteur van Pro Golf Tour, Marcus Hamberger. Ook Melvin Muller (score -5) is geïnterviewd; hij is amateur, lid Golfbaan Stippelberg, en eindigde  met een gedeelde 14de plaats.

De winnaar van het toernooi was Zan Luka Stirn uit Slovenië -12

Tweede (gedeelde) plaats: Camille Bordone uit Frankrijk – 10, Linus Lang uit Duitsland – 10 en Robin Smicklas uit Duitsland – 10

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Heel Gemert Danst 12 april 20:00 uur.

Historische optocht 21 april 14:00 uur.

Advertenties