Programma Gemertse viering Vredesweek

Op zaterdag 16 september om 14.00 uur opent de vredesweek met een stiltewandeling vanaf het Ridderplein naar de Sprank in de Mortel, in witte kleding. De route is makkelijk begaanbaar en rolstoeltoegankelijk.

Op zondag 17 september is van 14.00 tot 16.30 uur een Vredige Zondag in de Nazareth Kapel in Gemert. Dit wordt een afwisselende middag, met muziekoptredens van Rendez Vous (Nederlandstalige luisterliedjes) en La Chispa (Spaanse klanken op gitaar en dwarsfluit). Er worden korte verhaaltjes verteld, deels door vluchtelingen in Gemert-Bakel, er wordt poëzie. Aanmelden via een mailtje naar paxchristigemertbakel@gmail.com.

Op donderdag 21 september, de internationale dag van vrede, is er een stiltemoment op het Ridderplein van 19.00 tot 19.25 uur. Met onder meer voorleeskampioen Fleur Crommentuijn uit Gemert en muziek.
Op zondag 24 september is om 14.00 uur een afsluitend vredesconcert “For hope and peace” in de Sint Jan door gospelkoor Lichterlaaie uit Eindhoven. Voorts staan de kerkdiensten van Gemert-Bakel in het teken van vrede en is in de bibliotheek van Gemert een boekentafel in dit thema. Alle activiteiten zijn gratis te bezoeken.

Mensen die interesse hebben om aan een of meerdere activiteiten mee te doen vinden op Facebookpagina “Vredesweek Gemert” alle informatie.

Bron: Gemerts Nieuwsblad

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Heel Gemert Danst 12 april 20:00 uur.

Historische optocht 21 april 14:00 uur.

Advertenties