Schaatsen voor Unieke Sporters

Op vrijdag 15 december zal de schaatsbaan in Gemert de gehele dag uitsluitend beschikbaar zijn voor mensen met een beperking. Na een succesvolle eerste editie in 2022 hebben Winterpleinfestijn en Goed Bezig Gemert-Bakel dit jaar wederom de handen ineen geslagen om dit te realiseren.

Vorig jaar betraden 40 deelnemers met een beperking het ijs. Het streven is om dit jaar minstens net zoveel deelnemers te laten genieten en daarom worden er zoveel mogelijk drempels weggehaald. Je mag het ijs betreden in een rolstoel, te voet of op schaatsen. Het lenen van schaatsen is gratis. Ook zijn er hulpmiddelen aanwezig die het voortbewegen op het ijs wat makkelijker en veiliger maken. Voor mensen die moeite hebben met prikkels wordt rekening gehouden met de groepsgroottes, geluid en licht. Het restaurant van het Boerenbondsmuseum is de hele dag geopend om even op te warmen en te genieten van een warm drankje. 

Om drukte op het ijs te voorkomen, wordt er in tijdsblokken gewerkt. Per tijdsblok kunnen maximaal 25 personen (exclusief begeleiding) deelnemen. Tijden:

  • 10.00 – 12.00 uur
  • 12.30 – 14.30 uur
  • 14.30 – 16.00 uur

Aanmelden
Schrijf je in door te mailen naar tijn@negen.nl. Vermeld hierbij een e-mailadres + telefoonnummer van de contactpersoon en het tijdsblok wanneer je wilt komen. Wees snel want vol = vol!

Gemeente Gemert-Bakel

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 3, 4 en 5 september 19:30 uur.

Advertenties