Sint zoekt staf in Gemert

En dan bedoelen we natuurlijk de helpende handen! Om de evenementen tot succes te maken, zijn er vele vrijwilligers nodig. Creëer jij, samen met het hele team, een fantastische beleving voor alle kleine en grote kinderen in Gemert?

Sinterklaas en de pieten zijn nu in Spanje. Op zondag 19 november 2023 worden ze weer vorstelijk ontvangen in Gemert centrum. Doe mee tijdens het leukste feest van het jaar. Ben je minimaal 16 jaar? En heb je er altijd al van gedroomd om Sinterklaas een handje te helpen? Meld je nu aan als vrijwilliger via www.deintochtvansinterklaas.nl  Samen maken we er een superleuke, interactieve en kleurrijke intocht van. Een dag waar de kinderen van nu én toen met veel plezier aan terugdenken.

In november 2023 logeren en werken Sint en de pieten in het Boerenbondsmuseum in Gemert. Ze hopen dan weer heel veel bezoek te mogen ontvangen, want dat vinden ze erg gezellig. Wanneer de pieten druk in de weer zijn met de voorbereidingen voor pakjesavond, maken ze graag even tijd om alles te laten zien aan de bezoekers! En Sinterklaas kan dit jaar nog wel wat Bakkers-, Pakjes- en Snoeppieten gebruiken. Ben je 18 jaar of ouder en enthousiast? Het dorp van Sinterklaas vindt plaats op 23, 24, 25 en 26 november. Ben je een of meerdere dagen beschikbaar? Meld je dan als vrijwilliger via www.hetdorpvansinterklaas.nl

Wij beloven je: zowel voor als achter de schermen is het keigezellig!

Bron: Gemerts Nieuwsblad

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 4 juni 19:30 uur.

Commissievergadering 18,19 en 20 juni 19:30 uur.

Advertenties