Sjors Sportief en Sjors Creatief weer van start in Gemert-Bakel

Sjors Sportief en Sjors Creatief zijn ook dit jaar weer de beste vriendjes van basisschoolleerlingen in gemeente Gemert-Bakel. De mascottes zijn de boegbeelden van het gelijknamige sport- en cultuurstimuleringsproject van gemeente Gemert-Bakel. Het succesvolle project laat kinderen laagdrempelig en vaak gratis kennismaken met uiteenlopende activiteiten. De inschrijvingen zijn van start gegaan op SjorsSportief.nl

Dansen, hockey, judo, turnen, scouting, boksen… Dankzij Sjors Sportief kunnen basisschoolleerlingen in gemeente Gemert-Bakel ook dit jaar vrijblijvend ontdekken welke sport het beste bij hen past. Of ze leren hun creatieve talenten kennen, maar dan via Sjors Creatief. Kinderen kunnen zich namelijk vaak gratis inschrijven voor onder andere proeflessen tekenen, schilderen, koken, bakken en muziek maken.

Heel populair

Sjors is al jaren een echte hit onder de basisschooljeugd. Ook vorig schooljaar schreven al honderden kinderen zich in voor een sportieve of creatieve kennismaking. En die teller loopt nog lang door. Sjors is ook dit jaar weer razend populair. Sommige activiteiten werken zelfs al met een wachtlijst. Gelukkig neemt ook het aanbod ieder jaar toe, want steeds meer verenigingen sluiten zich aan bij dit project. Daardoor kunnen nog meer kinderen laagdrempelig kennismaken met sport en cultuur. Zónder dat ze meteen lid hoeven te worden van een vereniging.

Sjorsboekje

Sjors is een initiatief van gemeente Gemert-Bakel in samenwerking met de regionale sportverenigingen, cultuurorganisaties en andere activiteitenaanbieders. Het project maakt het voor kinderen mogelijk om meer dan tachtig sport- en cultuuractiviteiten te ontdekken. Het aanbod wordt jaarlijks aan het begin van het schooljaar gepresenteerd in het Sjorsboekje, dat leerlingen van groep 1 tot en met 8 van alle basisscholen in de gemeente Gemert-Bakel hebben ontvangen.

Sjors is een mooie manier om kinderen veelal gratis in contact te brengen met sport en cultuur. Inschrijven voor de activiteiten is het hele schooljaar mogelijk via de website www.SjorsSportief.nl.

Gemeente Gemert-Bakel

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Heel Gemert Danst 12 april 20:00 uur.

Historische optocht 21 april 14:00 uur.

Advertenties