Start cursus 1* duiken: Ontdek de onderwaterwereld!

Snoeken, baarzen, karpers, kreeften en zelfs zeepaardjes en Sepia‘s. Je komt dit allemaal tegen onder water in de Nederlandse wateren. Om deze onderwaterwereld in Nederland of in een ander (tropisch) oord te kunnen bewonderen  heb je wel een duikopleiding nodig.

Via de Gemertse Watervrienden is het mogelijk om deze wereldwijd erkende  1* NOB opleiding te volgen. Een vooropleiding is niet echt nodig, maar de basis van het zwemmen en/of snorkelen is wel een pré. Minimale leeftijd is 14 jaar om te kunnen deelnemen.

De cursus bestaat uit een theoriegedeelte, waarna de geleerde vaardigheden in het zwembad worden geoefend. Later in de cursus ga je de eerste meters onderwaterzwemmen op de Zuth in Bakel, het thuishonk van de vereniging. Begin april  starten we met de 1* opleiding zodat je van de zomer heerlijk kunt gaan duiken op je vakantiebestemming met je brevet op zak. Heb je interesse, kom dan naar de informatieavond op 29 maart 2024 om 20.30 uur bij Fitland te Gemert. Aanmelden is gewenst via duiken@gemertsewatervrienden.nl

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 3, 4 en 5 september 19:30 uur.

Advertenties