Steunpunt Mantelzorg voor álle mantelzorgers

Wist je dat je het Steunpunt Mantelzorg in de gerenoveerde kapel van Nazareth kunt vinden? En dat je daar als mantelzorger terecht kunt voor kortdurend en praktische hulp? Loop binnen, bel of mail gerust!

Het Steunpunt Mantelzorg in het voormalige klooster in het centrum van Gemert is een logische plek waar je makkelijk binnen kunt lopen.

Het Steunpunt denkt graag mee

Mantelzorg is zwaar. Om overbelasting te voorkomen, helpt het als een vrijwilliger bij de zorgontvanger blijft zodat de mantelzorger iets anders kan doen. Het Steunpunt kan hierin meedenken en bemiddelen en werkt hierbij nauw samen met de dorpsondersteuners en jongerenwerkers.

Meld je als je mantelzorger bent

Het Steunpunt organiseert ook nieuwsbrieven, de mantelzorgwaardering en activiteiten, zoals rond de Dag van de Mantelzorg. We vragen daarom álle mantelzorgers om zich te registreren. Het registratieformulier kun je afhalen aan de balie of opvragen via info@mantelzorggemert-bakel.nl.

Waar vind je het Steunpunt

Het Steunpunt Mantelzorg is gevestigd op Hof van Nazareth 53 in Gemert en is op dinsdag en donderdag open van 10.00 tot 12.00 uur. Telefonisch is het steunpunt ook bereikbaar op werkdagen van 10.00 tot 12.00 uur: (0492) 347458. Je mag een vraag ook mailen naar info@mantelzorggemert-bakel.nl.

Gemeente Gemert-Bakel

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 27 juni 16:00 uur.

Raadsvergadering 4 juli 19:30 uur.

Advertenties