Stoptober: samen 28 dagen niet roken

Een betere conditie, een betere gezondheid, lekkerder ruiken, frissere adem, geld besparen. Wat is jouw reden om te stoppen met roken?

Op 1 oktober barst Stoptober los: in heel Nederland zullen rokers én niet-rokers elkaar helpen om gedurende 28 dagen te stoppen met roken. Wil jij ook stoppen? Schrijf je dan nu in op www.stoptober.nl. Want wie eenmaal door die lastige eerste fase heen is, heeft daarna vijf keer meer kans om blijvend te stoppen!

Stoppen met roken doe je niet alleen, maar met elkaar: dat is het geheim van Stoptober. Er is altijd iemand bereid om te helpen. De steun van Stoptober bestaat onder meer uit de gratis Stoptober-app die elke dag berichten stuurt en tips en advies geeft. Daarnaast delen deelnemers lief en leed met elkaar op de Facebookpagina Stoptober NL.

Professionals helpen u ook bij het volhouden! Nicotine is een fysiek zeer verslavende stof, ook bij vapen. Dat blijkt wel uit de diverse ontwenningsverschijnselen als de toevoer van nicotine stopt. Veel stoppers geven het na enige tijd weer op. Ook in 2023 worden stoppen-met-rokenprogramma’s vanuit de basisverzekering vergoed. Het gaat dan om begeleiding waarvan aangetoond is dat deze werkt.

Meer weten?

Kijk op www.stoptober.nl of www.WeQuit.nl

Gemeente Gemert-Bakel

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 4 juni 19:30 uur.

Commissievergadering 18,19 en 20 juni 19:30 uur.

Advertenties