Talent BMX Team Handel bij Topcompetitie in Kampen

Het Talent BMX Team uit Handel was met zes rijders aanwezig op de zevende wedstrijd in de Nederlandse BMX Topcompetitie op zondag 24 september  in Kampen. De achtste en laatste wedstrijd in deze competitie vindt plaats op 8 oktober in Dedemsvaart.

De BMX’ers die hieraan deelnamen waren Julie van den Ham uit Venlo (Girls 11-12 jaar), uit Boekel waren dat Sam Meijer (Boys 12 jaar)en Pieter van Lankveld (Men 17-24 jaar), uit Veghel Sven Pennings (Boys 14 jaar) en uit Handel de gebroeders Finn (Boys 15-16 jaar) en Jur van Brussel (Boys 13 jaar)

Julie en de Boys plaatsten zich voor de grote finale, behalve Finn van Brussel, die helaas uitgeschakeld werd.

In de grote finale haalden Jur van Brussel en Sven Pennings met een derde plaats het podium. Prachtige en zeker verdiende vierde plaatsen in de grote finale werden behaald door Julie van den Ham en Sam Meijer terwijl Pieter van Lankveld in zijn klasse eindigde op de vijfde plaats.

Op zondag 1 oktober wordt door FCC Wheels uit Erp de vijfde BMX Zuid Competitie wedstrijd georganiseerd. Ook de leden van het Talent BMX Team zijn allemaal lid van deze vereniging. De aanvang van de wedstrijd is om 11.00 uur op de Bolle Akker in Erp.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 3, 4 en 5 september 19:30 uur.

Advertenties