Twee keer week beweegtuin in Milheeze

Elke maandagmiddag om 14.00 uur en elke donderdagmorgen om 9.30 uur verzamelt zich een groepje senioren in de beweegtuin achter De Berken in Milheeze. En dat zijn niet de enige keren dat mensen de beweegtuin weten te vinden: ook individuelen of andere groepjes weten de beweegtuin te vinden.

De beweegtuin is er dankzij de inspanningen en samenwerking van de werkgroep Zorg en Welzijn en KBO Milheeze gekomen. De keuze van de vijf beweegtoestellen is in overleg met de fysio- en ergotherapeuten gemaakt. Het plezier spat eraf bij de groep senioren die samen beweegt. Het regelmatig, op een ongedwongen manier, bewegen vertaalt zich direct naar een beter functioneren in het dagelijks leven

Wil jij ook eens bewegen op de toestellen van een beweegtuin? Dat kan ook in de beweegtuin nabij de Sprank in De Mortel en in de tuin van de Ruijschenbergh in Gemert.

Vraag de dorpsondersteuner welke beweegmomenten er georganiseerd worden in jouw buurt. In ieder dorp worden activiteiten georganiseerd om bewegen te stimuleren.

Bron: Gemerts Nieuwsblad

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 4 juni 19:30 uur.

Commissievergadering 18,19 en 20 juni 19:30 uur.

Advertenties