Uitnodiging omgevingsdialoog concept ruimtelijke visie WVG-gebied Deel-Groenesteeg Gemert

Graag nodigen wij je uit voor een omgevingsdialoog op 21 november 2023 om 19.00 uur bij de Eendracht, St.-Annastraat 60 in Gemert. Je hoort dan meer over de concept ruimtelijke visie voor het gebied tussen de Deel en de Groenesteeg in Gemert. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 17 november 2023 via onze website. Zoek naar ‘WVG Gebied Deel-Groenesteeg’.

Concept Ruimtelijke visie
Onze gemeente kent een grote woningbouwopgave. We willen de komende tien jaar 2.400 woningen realiseren. Hierbij sluiten we aan bij de huidige én toekomstige woonbehoefte van onze inwoners. Het gebied tussen de Boekelseweg, de Molenbroekse loop en de Peelse loop is aangemerkt als mogelijke locatie voor toekomstige woningbouw.

Als eerste stap werkt de gemeente een concept ruimtelijke visie uit voor het gebied. In deze visie wordt antwoord gegeven op de vraag ‘Wat is het gewenste toekomstbeeld voor het gebied tussen de Deel en Groenesteeg als prettige nieuwe woonomgeving?’. De ruimtelijke visie is straks de basis voor de toekomstige concrete uitwerking van het gebied.

Omwonenden en andere belanghebbenden hebben in april en/of mei 2023 al meegedacht. Deze waardevolle input hebben we meegenomen in de uitwerking van de concept ruimtelijke visie.

Jouw mening?
Wij zijn benieuwd naar jouw mening over deze conceptvisie en ontmoeten je graag tijdens de omgevingsdialoog. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 17 november 2023 via onze website – zoek naar ‘WVG Gebied Deel-Groenesteeg’.

Ben je verhinderd en wil je toch een reactie achterlaten? Na de omgevingsdialoog wordt de concept ruimtelijke visie op onderstaande webpagina geplaatst. Hierop kun je reageren. Hoe? Dat lees je dan ook op de website.

Meer informatie
Meer informatie over dit onderwerp lees je op onze website www.gemert-bakel.nl – zoek op ‘WVG Gebied Deel-Groenesteeg’. Hier vind je ook de veelgestelde vragen en de presentaties van de vorige omgevingsdialogen van april en mei 2023.

Gemeente Gemert-Bakel

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Heel Gemert Danst 12 april 20:00 uur.

Historische optocht 21 april 14:00 uur.

Advertenties