Vacature Dorpsondersteuner in Gemert

Ben jij iemand die veel weet over Gemert? Die de netwerken en organisaties kent? Die interesse heeft in mensen en het leuk vindt mensen met elkaar te verbinden? Dan ben jíj de dorpsondersteuner die we voor de wijken Molenbroek en Doonheide zoeken!

Als dorpsondersteuner denk je mee met een inwoner met een hulpvraag. Door je kritische kijk zie je de vraag achter de vraag en ga je samen op zoek naar een passende oplossing. Die begint bij de inwoner zelf, het netwerk om deze persoon heen en je kijkt verder wanneer dat nodig is. Ook pak je signalen op die kunnen leiden tot collectieve voorzieningen in de buurt. Als dorpsondersteuner ben je flexibel, zelfstandig en gemakkelijk te benaderen. Je functioneert op mbo+ of hbo-niveau, je bent een doener die resultaatgericht is en initiatief neemt. Je woont in Gemert en bent 8 uur per week beschikbaar.

Samenwerken

Als dorpsondersteuner kom je in dienst bij de Stichting Dorpsondersteuning Gemert-Bakel. Het bestuur bestaat uit een vertegenwoordiging van de werkgroepen zorg uit de kernen, de Zorgcoöperatie Gemert, Lumens en de gemeente. Je gaat aan de slag in een actief team van dorpsondersteuners en in een maatschappelijk betrokken netwerk. Uren zijn flexibel in te delen, het salaris is conform inschaling CAO Sociaal Werk.

Solliciteren

Stuur je cv én motivatie vóór 1 november 2022 naar Stichting Dorpsondersteuning Gemert-Bakel, p/a Postbus 10.000, 5420 DA in Gemert. Mocht je eerst meer informatie willen dan kun je contact opnemen met Ad van de Voort, secretaris Stichting Dorpsondersteuning via 0492-378500.

Gemeente Gemert-Bakel

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 14 december 19:30 uur.

Advertenties