Verkeersruzie loopt flink uit de hand op de Gemertseweg

De hulpdiensten zijn zondagavond 14 april opgeroepen voor een geweldsincident aan de Gemertseweg tussen Gemert en Beek en Donk.

Ter plaatse bleek dat een groep Eindhovense motorrijders tussen Veghel en Beek en Donk een verkeersruzie hadden gekregen met een automobilist. De automobilist tikte langs de N279 een motorrijder aan en reed vervolgens door. Daarna reed de automobilist een tweede motorrijder aan en reed wederom weg. De overige motorrijders gingen de mannen in de Mercedes achterna.

Op de Gemertseweg is een van de motorrijders voor de auto gaan staan waarop de automobilist gas gaf en de motorrijder circa 50 meter mee heeft gesleept. Toen de auto tot stilstand kwam is het tot een vechtpartij gekomen.

De automobilist, een 25-jarige man uit Heeswijk-Dinther, en de 22-jarige mannelijke bijrijder uit ‘s-Hertogenbosch zijn gewond per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie wilde nog niet veel kwijt over het incident en sprak van een geweldsincident waarbij nog niemand was aangehouden. Zowel de auto als de motor is afgesleept door een berger. De Gemertseweg is enige tijd afgesloten geweest tussen Gemert en Beek en Donk.

Bron: 112nieuwsonline

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 4 juni 19:30 uur.

Bisschop vormt vormelingen 31 mei 19:00 uur.

Commissievergadering 18,19 en 20 juni 19:30 uur.

Advertenties