Vind jij jouw buurt ook belangrijk?

Wil jij ook iets betekenen voor jouw buurt? Kom dan naar de informatieavond over MijnBuurtje op 10 oktober. In onze gemeente gebeurt enorm veel. Inwoners organiseren activiteiten, bieden diensten en spullen aan en vragen elkaar om hulp. Ook zijn er allerlei voorzieningen waar iedereen gebruik van kan maken. Jammer genoeg weten veel mensen nog niet wat er allemaal mogelijk is. Dat willen we veranderen!

Om inwoners, verenigingen, organisaties en gemeente dichter bij elkaar te brengen, willen we alles wat onze buurten te bieden hebben, zichtbaar maken via één online community platform met sociale kaart. Voor én door buurtbewoners zelf of in de rol van buurtverbinder.

Wil je meer weten? Kom dan naar de informatieavond!

Wil je meer met mensen in je omgeving, dorpskern of wijk delen of voel je dat er veel meer uit de buurt, dorpskern of gemeente te halen is? We zoeken enthousiaste inwoners die samen met de gemeente de schouders onder het digitale community platform willen zetten. Wil jij je graag inzetten voor jouw buurt? Dan is de rol van buurtverbinder misschien iets voor jou! Tijdens de informatieavond op 10 oktober om 19.30 uur, hoor je wat dit inhoudt. Neem gerust buren, familie en/of vrienden mee. 

De bijeenkomst vindt plaats in het Kunstlokaal in Gemert en duurt tot ongeveer 21.30 uur. We vinden het fijn als je laat weten dat je komt, dan houden we daar rekening mee. Dat kun je doen door een mail te sturen naar info@onsgemertbakel.nl.

Locatie: Kunstlokaal, Vondellaan 49 in Gemert, 19.30 – 21.30 uur

Neem alvast een kijkje op het digitale community platform!

Gemeente Gemert-Bakel

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 4 juni 19:30 uur.

Commissievergadering 18,19 en 20 juni 19:30 uur.

Advertenties