Voetbalvereniging Gemert zoekt scheidsrechters

Doordat er een paar scheidsrechters gestopt zijn en we tegenwoordig ook meer wedstrijden hebben dan een paar jaar geleden is bij vv Gemert een nijpend tekort aan scheidsrechters ontstaan en zijn we dus naarstig op zoek naar nieuwe aanwas.

We zoeken scheidsrechters voor onze pupillen, de jeugd- en seniorenteams op zondag. Maar ook dames die het leuk vinden om onze meidenteams te fluiten zijn van harte welkom.

Nieuwe scheidsrechters zullen door de club begeleid worden en krijgen desgewenst de mogelijkheid om een scheidsrechterscursus te volgen. Iedereen vanaf 13 jaar mag zich aanmelden, en als je zelf ook nog voetbalt zal er met het indelen natuurlijk rekening mee gehouden worden.

Twijfel je nog of weet je niet wat het allemaal inhoudt om scheidsrechter te zijn, dan is er een mogelijkheid om onder begeleiding een of meerdere wedstrijden bij wijze van proef te komen fluiten. Je bent nooit verplicht om wekelijks te komen fluiten, maar als je dat leuk vindt mag dat natuurlijk wel.

Ben jij of ken je iemand die mogelijk interesse heeft of wil je gewoon wat meer informatie dan kun je contact opnemen met onze scheidsrechterscoördinator Enrico Meulenbroek via mail aan scheidsrechters@vvgemert.nl of via Whatsapp 06-48822561

Bestuur en teamleiders vv Gemert

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Heel Gemert Danst 12 april 20:00 uur.

Historische optocht 21 april 14:00 uur.

Advertenties