Vondellaan officieel open op 20 december

Na bijna een jaar van hard  werken en (voor de gebruikers) ergernissen zal de gerenoveerde Vondellaan op woensdag 20 december om 11.30 uur officieel geopend worden door wethouder Hanneke Coppens. Alle bewoners van de Vondellaan hebben een uitnodiging gekregen om deze openstelling bij het Pastoor Poellplein bij te wonen.

Delen van de Vondellaan zijn in de loop van 2023 al toegankelijk geworden; daar wordt dan ook dankbaar gebruik van gemaakt na alle omwegen die men zich eerst moest getroosten. De enigen die het terugdraaien van de maatregelen misschien betreuren zijn de bewoners van de Deel – zij vonden het wel prettig toen het doorgaande verkeer niet meer door hun straat kwam.

De Vondellaan en het eerste deel van de Boekelseweg zijn er wel een stuk mooier op geworden: de fraaie bermen en wadi’s met nieuwe struiken, bomen, bolgewassen en gras beloven in de komende lente een lust voor het oog te worden. Ook het feit dat door de nieuwe rioleringen regen- en vuilwaterafvoeren gescheiden hun werk gaan doen is ecologisch een voordeel.

Zou het ook rustiger worden? Dat was in ieder geval de bedoeling! We gaan het zien.

Omroep Centraal TV zal bij de openstelling aanwezig zijn en opnamen maken, die u te zijner tijd op onze tv-kanalen en via YouTube kunt bekijken.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 4 juni 19:30 uur.

Commissievergadering 18,19 en 20 juni 19:30 uur.

Advertenties