Voorzitter en secretaris ZLTO Gemert-Bakelnemen afscheid

Maandag 6 mei aanstaande zullen Huub van Hout en Robert Wessels afscheid nemen als respectievelijk voorzitter en secretaris/penningmeester van het bestuur ZLTO-afdeling Gemert-Bakel. Na hun jarenlange inzet en toewijding wil ZLTO dit moment aangrijpen om daar uitgebreid bij stil te staan en de heren in het zonnetje zetten.

Zowel Huub van Hout als Robert Wessels hebben beide sinds 2002 zitting in het bestuur van ZLTO Gemert-Bakel (in 2002 vanuit fusie ontstaan). Vóór die tijd was Robert al betrokken bij de afdeling Gemert-Handel, De Mortel en Elsendorp.

Huub is vanuit Bakel, Milheeze en De Rips kort voor de fusie benaderd om kennis te maken en heeft zich uiteindelijk beschikbaar gesteld voor het nieuwe bestuur ZLTO Gemert-Bakel.

Beide zijn zij de 2 overgebleven bestuurders vanaf het eerste uur ZLTO Gemert-Bakel.

De ZLTO-afdeling Gemert-Bakel omvat naast Gemert de kerkdorpen Bakel, Milheeze, De Rips, Elsendorp, Handel en De Mortel. Een afdeling met 165 agrarische bedrijven en ruim 350 leden. Hoewel de varkens- en rundveehouderij de boventoon voeren zijn alle sectoren binnen de agrarische sector, zowel dierlijk als plantaardig, aanwezig en ook vertegenwoordigd.

Kenmerkend voor de agrarische sector in Gemert-Bakel is wel een blijvende betrokkenheid van de leden bij de ZLTO, al hebben ze de “pensioengerechtigde leeftijd” al ruimschoots bereikt (de ex-bedrijfsleden). Dit kunnen zelfs leden zijn die momenteel al in het bejaardenhuis wonen, echter dit is ook een leeftijd dat mensen ons ontvallen. Dit verklaart een afnemend ledental.
Bron: ZLTO

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 3, 4 en 5 september 19:30 uur.

Advertenties