Vorderingen Vondellaan

De nieuwe inrichting begint ook in het volgende gedeelte vorm te krijgen. Tussen de Jumbo Supermarkt en het tankstation “Luk-oil” wordt hard gewerkt om de planning te halen. Momenteel is er iedere dag weer een nieuw stukje rijbaan klaar.

Het weggedeelte tussen de Pastoor Attendorenstraat en de Louis Couperusstraat is bijna klaar. Over enkele weken kunnen we dit gedeelte weer openstellen voor het verkeer. We werken momenteel in twee richtingen en zullen dat ook tot het einde van het werk blijven doen. Op die manier kunnen we voor Kerstmis de gehele route weer openstellen voor het verkeer. In twee richtingen werken betekent dat we ter hoogte van de Jumbo, nabij de bushalte, bezig zijn maar ook in de omgeving van het tankstation tot aan de aansluiting met de Doonheide. 

In het laatste gedeelte van het werk moeten we de kruising van de Vondellaan met het Pastoor Poellplein afsluiten. We doen dit pas op het moment dat de kruising met de Louis Couperusstraat gereed is en niet eerder dan echt nodig. Ook in deze fase proberen we overlast zoveel als mogelijk te beperken en te spreiden.

Gemeente Gemert-Bakel

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 27 juni 16:00 uur.

Raadsvergadering 4 juli 19:30 uur.

Advertenties