Vraag nu een warmtebeeldscan aan en leer je huis nog beter kennen!

Bij EnergieHuis Slim Wonen kun je terecht met al je vragen over energie besparen en opwekken. Zij helpen je bij het leren kennen van je huis en het maken van een verbeterplan om je huis te verduurzamen. De energiecoaches kunnen je alles vertellen over isoleren, ventileren, zonnepanelen, warmtepompen en nog veel meer. Ze kunnen je op elk moment van dienst zijn: bij je eerste oriëntatie, bij het maken van het plan, bij het vergelijken van offertes en ook bij het nadenken over de bekostiging van verduurzamingsmaatregel(en).

Warmtebeeldscan
Een energiecoach komt op een koude dag langs om foto’s te maken met de warmtebeeldcamera. Hierdoor zie je precies waar je huis warmte verliest. Met de beelden en de informatie die je van de coach krijgt, leer je jouw woning nog beter kennen. Hierdoor kun je gericht aan de slag met het (verder) verduurzamen van je woning. De energiecoach kan je op weg helpen met onafhankelijke voorlichting over de isolatiemogelijkheden, zoals dak-, glas- of spouwmuurisolatie.

Verrassing

Verschillende inwoners van Elsendorp maakten eerder al gebruik van de warmtebeeldscan. De scan gaf een goed beeld van waar zogeheten warmtelekken zaten, daardoor konden de deelnemers (verder) aan de slag met het verduurzamen van hun woning. Zo werd er naar aanleiding van de scan o.a. glasisolatie aangebracht op een zolderkamer, een hybride warmtepomp geplaatst en liggen er tochtrollen bij de (voor)deuren. Kortom, een warmtebeeldscan geeft je inzicht in waar warmte jouw huis verlaat.

Win een warmtebeeldscan
Wil je ook weten hoe goed jouw huis geïsoleerd is, bestel dan nu jouw scan via www.energiehuisslimwonen.nl/warmtebeeldscan/. Als je jezelf inschrijft voor de nieuwsbrief, maak je kans op 1 van de 3 gratis warmtebeeldscans die we verloten onder onze nieuwe abonnees! De nieuwsbrief verschijnt vier keer per jaar en bevat actuele informatie en tips over verduurzaming, energiebesparing en de activiteiten van EnergieHuis Slim Wonen.

Gemeente Gemert-Bakel

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 27 juni 16:00 uur.

Raadsvergadering 4 juli 19:30 uur.

Advertenties