Vrijdag 22 december Vondellaan helemaal open

De nieuwe Vondellaan wordt op woensdag 20 december om 11.30 uur officieel geopend door wethouder Hanneke Coppens. Deze belangrijke hoofdweg heeft een ware metamorfose ondergaan; meer ruimte voor fietsers en groen, gelijkwaardige kruispunten, overdekte fietsenstalling, 30 km zone én meerdere ondergrondse oversteekplaatsen voor egels en andere diertjes. De Vondellaan is klaar voor de toekomst!

Wethouder Coppens gaat deze vernieuwde straat samen met omwonenden, projectgroep leden en aannemer(s) op een feestelijke wijze openen bij de bushalte aan het Pastoor Poellplein/Vondellaan. Ook is er een oliebollenkraam om samen met omwonenden te vieren dat de periode van hinder nu voorbij is. 

Op donderdag 21 december worden in de middag de borden en wegafzettingen verwijderd, waarna vanaf 22 december weer over de Vondellaan en de Boekelseweg gereden kan worden.

Een terugblik (met foto’s) van alle werkzaamheden die voorafgingen aan deze grote reconstructie is te bekijken op: www.gemert-bakel.nl/vondellaan-gemert 

Gemeente Gemert-Bakel

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 4 juni 19:30 uur.

Commissievergadering 18,19 en 20 juni 19:30 uur.

Advertenties