VVV Gemert-Bakel organiseerde netwerkdag

Het toerisme in Nederland groeit en zo ook in Gemert-Bakel. Ook het VVV wil daarin meegaan. Op woensdag 13 maart werd de Netwerkdag Recreatie en Toerisme 2024 van de VVV Gemert-Bakel gehouden.

VVV Gemert-Bakel met wethouders van de gemeente Gemert-Bakel, enkele ambtenaren en toeristische ondernemers, en ook enkele mensen van Omroep Centraal TV zijn naar het kasteel van Alde Biezen in België geweest om samen te praten over toerisme. In de bus werden enkele stellingen voorgelegd waarover men kon nadenken of ideeën kon geven. Zoals “Hoe kunnen we zorgen voor een goede balans tussen natuur en toeristen” of “Welke voorzieningen of attracties voor dagrecreatie ontbreken er in de recreatieve sector in Gemert-Bakel ? “

Het imposante kasteel van Alde Biezen van de Duitse Orde in België was het moederkasteel van Gemert en daarom van belang voor onze geschiedenis. In Alde Biezen werd de deelnemers een lunch aangeboden en een rondleiding door het kasteel. Ook op het kasteel zelf was voldoende tijd om te netwerken.

Omroep Centraal TV maakte opnamen, ook met een drone, die u te zijner tijd kunt bekijken op onze tv-kanalen, onze website en via YouTube.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Heel Gemert Danst 12 april 20:00 uur.

Historische optocht 21 april 14:00 uur.

Advertenties