“Welke natuurliefhebber komt ons helpen?”

Jeugdnatuurgroep De Specht uit Handel is dringend op zoek naar nieuwe leiding met in ieder geval basiskennis van de natuur. De Specht wordt gevormd door een leuk groepje mensen die allemaal de natuur een warm hart toedragen.

De vrijwilligers van De Specht zijn graag buiten in het bos, het veld of aan het water. Ook vinden ze het belangrijk dat kinderen opgroeien in en met de natuur. Dat betekent niet dat ze elk vogeltje en bloempje bij naam moeten kennen, maar de vrijwilligers proberen ze wel de liefde en respect voor de natuur bij te brengen.

Jeugdnatuurgroep De Specht heeft elk jaar weer een groep van 20 tot 30 kinderen, variërend in leeftijd van 8 tot 12 jaar. Die komen tien keer per jaar op de tweede zaterdagmiddag van de maand bij elkaar in Natuureducatiecentrum De Specht in Handel en behandelen elke keer een ander thema. Het seizoen wordt altijd afgesloten met een kampvuur en zelfgebakken broodjes.

Omdat er enkele mensen gestopt zijn als leiding is De Specht dringend op zoek naar nieuwe enthousiaste mensen die het ook heel leuk vinden om op tien zaterdagen per jaar met kinderen de natuur in te gaan en die tevens bereid zijn om samen een leuk programma in elkaar te zetten. Bij belangstelling kan contact worden gezocht via 06 12589024 (Bianca) of 06 31526307 (Marga).

Bron: Gemerts Nieuwsblad

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Heel Gemert Danst 12 april 20:00 uur.

Historische optocht 21 april 14:00 uur.

Advertenties