Wie gaat mee de Slootjesroute wandelen?

Wandelroutes die je bij het VVV vindt worden meestal gemaakt zodat langs de route veel dingen te zien zijn, zoals monumenten, kunstobjecten en mooie natuurgebieden, die Gemert heeft.

Leerlingen van het Macropedius, klas 1 en 2 Havo en VWO, hebben nu nieuwe toeristische routes door het dorp ontwikkeld, beschreven en op een kaart uitgetekend. Zo werden onder andere de Slootjesroute, de Cafetariaroute en de Bezienswaardighedenroute donderdagmiddag in het Inspiratiepunt overhandigd aan Frans Francissen, die ze namens de VVV dankbaar in ontvangst nam.

De leerlingen zijn zich zo meer bewust geworden van het toerisme in eigen omgeving en hebben belangrijke vaardigheden opgedaan in samenwerking, routes ontwerpen op digitale kaarten en goede beschrijvingen maken van de ontworpen wandelroutes. De door de leerlingen gemaakte routes zullen later gepubliceerd worden.

Omroep Centraal was aanwezig bij de overhandiging en heeft opnamen gemaakt, die binnenkort op onze tv-kanalen, onze website en op YouTube te zien zullen zijn.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Heel Gemert Danst 12 april 20:00 uur.

Historische optocht 21 april 14:00 uur.

Advertenties