Winst Pieter van Lankveld in BMX wedstrijd in Dedemsvaart

Zes leden van het Talent BMX Team waren op 8 oktober afgereisd naar Dedemsvaart in het noorden van Overijssel voor de laatste wedstrijd in de BMX Topcompetitie. Bas Verhagen was ook weer aanwezig na een hele tijd uit de running te zijn geweest. Hij reed weer uitstekend in zijn klasse Men 17-24 jaar en werd pas in de halve finale uitgeschakeld met een vijfde plaats. Jur van Brussel (Boys 13 jaar) wist zich te plaatsen voor de kwartfinale waarin hij eindigde op de vijfde plaats en daarmee uitgeschakeld was. Sven Pennings (Boys 14 jaar) reed fantastisch maar in de halve finale moest hij tevreden zijn met de achtste plek. Finn van Brussel (Boys 15-16 jaar) moest in de kwartfinale genoegen nemen met plaats zeven na een valpartij.

Julie van den Ham (Girls 11-12 jaar) plaatste zich via de manches rechtstreeks voor de finale waarin zij een hele mooie derde plaats behaalde en op het podium mocht plaatsnemen. Het beste resultaat werd behaald door Pieter van Lankveld in de klasse Men 17-24 jaar. Hij had de hele dag al goed gereden en hij wist in de finale de overwinning te pakken. Een fantastisch resultaat van Pieter!!!

Ook Isa van der Velden (Girls 13-14 jaar) uit Ospel kwam in actie. Zij wist de finale in winst om te zetten. Isa zal volgend jaar ook deel uit gaan maken van het Talent BMX Team.

Zondag 15 oktober is de voorlaatste wedstrijd in de BMX Zuid Competitie, die wordt georganiseerd door fietscrossclub FCC Nuland uit de gelijknamige plaats.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 3, 4 en 5 september 19:30 uur.

Advertenties