Winterpleinfestijn Gemert start weer 16 december

De schaatsbaan van het Winterpleinfestijn in Gemert is niet de grootste schaatsbaan, maar wel de mooiste op een bijzondere locatie. Een ijsvloer van bijna 400 m2 gelegen op het dorpsplein van het Boerenbondsmuseum in Gemert; een nostalgische omgeving waar het oud-Brabants gevoel van gezelligheid en gastvrijheid heel gewoon is. Het Winterpleinfestijn bestaat sinds 2001 en wordt dit jaar voor de 20e keer georganiseerd. Het Winterpleinfestijn zal worden gehouden van 16 december 2023 tot en met 8 januari 2024.

Met z’n allen genieten van schaatspret, chocomel en pannenkoeken. We hopen op sneeuw om de nostalgische sferen nog mooier te maken. 

We hopen jullie te zien vanaf 16 december 2023 bij de 20e editie van het Winterpleinfestijn. We zijn vanaf 10:00 uur geopend en starten om 19:00 uur weer met een fantastische discoavond. Omroep Centraal TV zal ’s middags aanwezig zijn en opnamen maken, die u te zijner tijd op onze tv-kanalen en op YouTube kunt bekijken.
De schaatsbaan in Gemert wordt georganiseerd door Stichting Winterpleinfestijn in samenwerking met het Boerenbondsmuseum. Daarbij wordt de organisatie gesteund door vele tientallen vrijwilligers die gedurende de weken voorafgaand, tijdens en na afloop van het Winterpleinfestijn belangeloos hun steentje bijdragen aan het slagen van dit evenement. Stichting Winterpleinfestijn is hen daar veel dank voor verschuldigd.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Heel Gemert Danst 12 april 20:00 uur.

Historische optocht 21 april 14:00 uur.

Advertenties