Toneelgroep De Rips kiest het ruime sop

Wie droomt er nu niet van een cruise? Met dat verleidelijke idee gaat Toneelgroep De Rips dit jaar in de weer. Een weekje heerlijk ontspannen en genieten aan boord van een prachtig en luxe schip. Tenminste, dat denken de passagiers van cruiseschip de Vitoria ook. Maar als ze eenmaal aan boord zijn, dan blijft er van het ontspannen en genieten nog maar weinig over. De twee gastvrouwen zijn een stuk minder gastvrij dan verwacht. En als er dan ineens ook nog dingen verdwijnen, is de sfeer aan boord helemaal verpest.

Dit verhaal, samen met de bijzondere personages, zijn de ingrediënten voor de klucht Viva Vitoria van Rob Vriens die de spelers van Toneelgroep De Rips op de planken gaan zetten eind deze maand. Zij zorgen voor hilarische momenten als ze het ruime sop kiezen op 25, 26 en 31 oktober en op 1 en 2 november.

Het schip vertrekt om 20.00 uur vanaf de Ripse thuishaven: Partycentrum D’n Eik aan de Mr. Hertsigstraat 5. Kaarten zijn te bestellen via toneelgroeprips@gmail.com of bij D’n Eik.

Bron: Eindhovens Dagblad

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Raadsvergadering 17 Oktober 19:30 uur.

Advertenties