Twee jubilarissen bij Kunst en Vermaak

Het Bakels Gemengd Koor “Kunst en Vermaak” heeft  twee jubilarissen gehuldigd: Marius van Roosmalen is 50 jaar bij het koor en Chris Vieveen 25 jaar.

Marius is begonnen met zingen bij Kunst en Vermaak in 1974. Hij heeft vanaf 1979 in het bestuur gezeten, waarvan bijna 35 jaar als secretaris. Het computertijdperk heeft de doorslag gegeven om te stoppen als secretaris, maar hij is nog wel steeds bestuurslid. Marius is een trouwe zanger bij de tenoren en actief in diverse commissies.

Chris Vieveen zingt sinds 1999 bij de bassen. Elke week komt hij op de bromfiets vanuit Helmond naar het Parochiehuis, ongeacht wat voor weer het is. Hij maakt vertalingen van buitenlandse liederen en heeft zitting in de muziekcommissie. We kennen hem als een trouw lid.

Namens het bestuur en alle leden werden zij hartelijk bedankt en als blijk van waardering kregen ze een gouden en resp. zilveren speldje. Wij hopen dat zij beiden hun inzet voor het koor nog lang mogen voortzetten, en wensen hen nog veel plezier bij Kunst en Vermaak!

Foto: links Marius van Roosmalen en rechts Chris Vieveen.

Livestreams

Volgende Live Uitzending:

Commissievergadering 3, 4 en 5 september 19:30 uur.

Advertenties